hotness 0
News

We weten eindelijk meer over Eresys

Gepost door

Toen Dragonis Games, destijds nog onder de naam The Shore, Eresys uit de doeken deed, wisten we maar verdomd weinig over het spel. Net als diens twee eerdere titels zou het draaien om lovecraftian horror en er zou een co-op-element inzitten.

In een e-mail van de pers zijn nu nieuwe details gedeeld, die wij op ons beurt weer graag met jullie willen delen. Eresys blijkt een PvE ervaring te zijn voor vier spelers. Dit team moet in een bos vol eldritch horrors verschillende opdrachten voltooien om de game tot een goed eind te brengen. Ze hebben hiervoor beschikking tot voice chat, evenals niet nader toegelichte PvE mechanics, maar moeten opboksen tegen wat Dragonis Games smart AI noemt.

Op dit moment is het team achter de game volop bezig met het testen van verschillende scenario's om een gebalanceerde en vermakelijke ervaring te garanderen. Tegelijkertijd worden het design van de wereld en de visuals bijgeschaaft omdat het oog nu ook eenmaal wat wil. En om er zeker van te zijn dat de game op de lange termijn leuk blijft, zijn zelfs externe experts ingeschakeld. Dat belooft veel goeds!

0 reacties op "We weten eindelijk meer over Eresys"