hotness 0
News

We zien meer van Pokémon: GO op de Game Developers Conference

Gepost door

Al twintig jaar lang houdt Pokémon niet alleen gamers, maar mensen wereldwijd in een houdgreep. De honderden monstertjes staan synoniem voor kinderlijke herinneringen, uren trainen, nostalgische gevoelens en dromen om in de wereld van Pokémon te zijn. In 2016 komen dromen uit.

Dit jaar verschijnt namelijk Pokémon: GO, een game waar we eigenlijk pas weinig van hebben gezien, maar waar iedereen al laaiend enthousiast over is. En hoe kunnen we het ook niet zijn, na de spectaculaire video waarin we mensen aan de slag zagen gaan met de app. (Mocht je niet weten over welke video we het hebben? Klik dan onderaan dit bericht.)

Natuurlijk zal de werkelijke Pokémon: GO app niet in de buurt komen van wat in deze video wordt getoond. De hamvraag is dan ook vooral hoever het wel komt, hetgeen nog altijd gissen is. In maart krijgen we echter meer duidelijkheid.

Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon: GO, zal namelijk op de beurs over het project spreken. Het is dan ook aannemelijk dat ze hier nieuwe informatie vrijgegeven en niet teren op de hapklare brokjes die ons tot nu toe voorgeschoteld werden. Zeker weten doen we het echter pas wanneer de Game Developers Conference hier is, van 14 tot 18 maart.

 

 

 

           

0 reacties op "We zien meer van Pokémon: GO op de Game Developers Conference"