hotness 0
News

Wederom een ontslag bij Naughty Dog?

Gepost door

Het lijkt zo langzamerhand op een leegloop bij Sony's Naughty Dog. De succesvolle studio lijkt in een maand tijd drie belangrijke werknemers te verliezen aan andere studio's. Het bedrijf dat het ene na het andere succes behaalde lijkt dus niet aantrekkelijk genoeg voor sommigen. Zo ook voor Nate Wells, Lead Artist van The Last of Us.

Wells geeft namelijk op zijn Twitter pagina aan dat hij als Art Director aan de slag is gegaan bij Giant Sparrow, wat bekendheid heeft verworven met The Unfinished Swan. De LinkedIn pagina van Wells geeft echter nog wel aan dat hij voor Naughty Dog werkt, dus er is wat onzekerheid. Wells werkte als Lead Artist aan The Last of Us. Daarvoor werkte hij onder andere aan BioShock: Infinite.

Het is niet het eerste ontslag bij Naughty Dog de afgelopen maand. Eerder verliet Creative Director Amy Hennig het bedrijf al voor Visceral Games, om vervolgens met Star Wars aan de slag te gaan. Justin Richmond van Naughty Dog besloot zijn baan in te ruilen voor een baan bij Riot. Is er iets ernstigs aan de hand bij Naughty Dog?

0 reacties op "Wederom een ontslag bij Naughty Dog?"