hotness 0
News

Welkom op de nieuwe website!

Gepost door

Gelukzalige bezoeker, GameQuarter heet u van harte welkom op zijn nieuwe website. Vooraleer u de site verder verkent, hadden wij graag al dit nieuws even kort toegelicht.

Sinds 2001 behartigt GameQuarter het statuut van onafhankelijk medium. Hierdoor wensen wij elke bezoeker bij te staan tijdens hun weg naar de uiteindelijke aankoop van een spelletje. Dag in dag uit is het onze taak om de laatste ontwikkelingen binnen de spelletjesindustrie kenbaar te maken aan het grote publiek, ons publiek.

Vandaar ook dat wij begin vorig jaar een sprong in het duister gewaagd hebben. Begin 2009 beslisten we om van de informerende hobby een journalistieke bezigheid te maken binnen een ondernemingscontext. U, als bezoeker, zult dan ook merken dat deze website volledig uit "liefde voor het vak" is opgebouwd.

De steeds groeiende spelletjesindustrie brengt meer en meer opportuniteiten met zich mee waarbij het voor de consument steeds moeilijker wordt een duidelijk beeld te vormen. Hier wensen wij in te springen door een duidelijk, vernieuwde, journalistiek aan de dag te leggen. De vooraanstaande nieuwsberichten; de redactionele recensies, artikels en previews zullen u dagelijks de weg tonen naar de spelletjes die bij uw genre passen.

Ook de Game Index werd volledig van nul heropgebouwd om te verzekeren dat er enkel informerende informatie te vinden is. Daarom dragen wij deze  Game Index hoog in het vaandel en onderhouden wij deze als een bibliotheek. Dagelijks zullen meer games toegevoegd worden waardoor er op korte termijn een onuitputtelijke bron aan informatie beschikbaar zal zijn.

Sinds een jaar zijn wij druk bezig aan de ontwikkeling van dit nieuwe product. Weet, als bezoeker, dat dit geen eind- maar juist een beginstadium is wat de ontwikkeling van de website betreft. Als onafhankelijk instituut zullen wij er voortdurend voor zorgen dat de nodige vernieuwing, met name nieuwe features én verbetering van de oude, aan de dag zal gelegd worden.

Speciaal gaat dan ook een bedanking uit naar Frederiek Pascal, Dries Schaballie & Thomas Colliers, kortom het hele Sevenedge-team, om ons de mogelijkheden te geven waarmee we nu naar buiten kunnen komen. Een dergelijk gemotiveerd team met elk hun geschiedenis in de gamewereld zorgen er voor dat de website gekomen is wat hij nu is.

Afsluitend wens ik toch even in eigen naam te spreken en de voltallige redactie te bedanken voor hun doorzettingsvermogen dat ze getoond hebben gedurende deze hele uitdaging. Zonder hun vertrouwen én eerbiedigheid hadden wij deze onderneming nooit op touw kunnen zetten. De kracht die deze groep uitstraalt mag voor de site een bron van inspiratie wezen die de brandstof zal zijn voor de verdere ontwikkeling van de website. Mijn waardige dank voor jullie doorzetting!

Toekomstige community-leden, weet dat wij er voor u zullen zijn! Wij hopen dat jullie er ook voor ons zullen zijn en samen willen meewerken aan hét onafhankelijke medium van de Benelux.

0 reacties op "Welkom op de nieuwe website!"