Werkt Blizzard aan animatieseries van Overwatch en Diablo?

2019 was niet bepaald hét jaar van Blizzard en ook 2020 is niet al te best van start gegaan door de rampzalige release van Warcraft III: Reforged. Maar als we Nick van Dyke van mogen geloven, heeft het bedrijf nog projecten buiten games om lopen.

Van Dyke ken je misschien als de uitvoerend producent van Skylanders Academy, een andere IP van Activision Blizzard. Hij is dan ook iemand die dermate bekend is, dat wijzigingen aan zijn social media-accounts al snel aan het licht komen. Zo ook bij LinkedIn. Daar staat namelijk dat hij “Uitvoerend producent van Diablo, een tv-adaptatie van Blizzard Entertainments intellectueel bezit, gerenderd in anime-stijl.” is. Alleen hebben wij daar nog niets over gehoord?

Dat is bovendien niet alles. Wie verder kijkt ziet dat ook Overwatch een serie krijgt, die bovendien zelfs al verkocht zou zijn. Aan wie staat er dan weer niet bij, maar Netflix lijkt een logische partner. Immers zonden zij ook Skylanders Academy uit. Helaas weten we echter niets tot Netflix of Blizzard officieel een aankondiging doet.

Bron: Power Unlimited

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner