White Knight Chronicles 2 pas speelbaar na het voltooien van deel 1

White Knight Chronicles II
TBA
Adventure, RPG
nee
PlayStation 3

Toshiyuki Kusuda, directeur van de White Knight Chronicles serie, heeft vandaag opvallend nieuws gemeld tijdens een interview met 4gamer. White Knight Chronicles 2 zal enkel te spelen zijn als je de eerste game hebt uitgespeeld.

Wie White Knight Chronicles heeft uitgespeeld en daarbij de savegame op zijn console heeft bewaard, die kan onmiddelijk met het nieuwe spel beginnen. Al de rest zal de eerste game volledig moeten doorlopen. Volgens Toshiyuki is dit gedaan zodat de nieuwelingen in de reeks het verhaal begrijpen. Daarnaast geeft hij aan de gamers die het eerste deel hebben uitgespeeld de raad mee om dit opnieuw te doen. De eerste titel heeft immers een update gekregen die invloed heeft op de gameplay. Alle items worden dan uiteraard behouden. Het eerste deel van White Knight Chronicles wordt overigens bij deel twee meegeleverd.

Bron: Andriasang

Reacties

Okama op Maandag 7 juni 2010 om 21:48

 Domme zet,,,,

Dennis van der Beek op Maandag 7 juni 2010 om 22:31

Nouja in ieder geval goed dat ze deel 1 erbij leveren, anders was het wel asociaal geweest. Anderszijds hebben de mensen die deel 1 gekocht hebben er dan voor niets geld aan uitgegeven, omdat je m later gratis krijgt bij deel 2.

Merkwaardig.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner