hotness 0
News

Win een gesigneerd canvas van Tekken Tag Tournament 2

Gepost door

Nog twee dagen en dan ligt Tekken Tag Tournament 2 in de winkels. De game, die al enige tijd in de arcade hallen te vinden is, vindt dan eindelijk zijn weg naar de Xbox 360 en PlayStation 3. De game zal later dit jaar ook nog op de Wii U verschijnen.

Tekken Tag Tournament 2 is nog altijd het oude vertrouwde Tekken, maar dan met wat kleine veranderingen in de gameplay en omgeving. Zo is het nog altijd de bedoeling om je directe tegenstander uit te schakelen in een 2vs2 gevecht. Omdat de game Tag Tournament heet is het mogelijk om tijdens het gevecht van personage te verwisselen. Hierdoor kun je je vechters even op adem laten komen van de klappen die hij of zij heeft ontvangen. 

De game zit boordevol nieuwe combo’s en moves. Deze combo’s en moves worden pas echt gevaarlijk wanneer je ze met twee vechters uitvoert. Hiervoor is wel een uitmuntende timing vereist. In totaal zijn er 59 personages waaruit gekozen kan worden om mee te strijden. Deze strijders kun je laten vechten in modes als Arcade, Versus, Team Battle, Time Attack en Survival. Nieuw in de game is de mode Fight Lab, waarin je op speelse wijze kennis maakt met de nieuwe combo’s. Wanneer je niet helemaal tevreden bent met het uiterlijk van jouw favoriete vechter, dan kun je deze lichtelijk aanpassen met wat accessoires die je naarmate het spel vordert kunt bemachtigen.

 

Hoe het canvas te winnen

GameQuarter is verheugd jullie een uniek gesigneerd canvas van Tekken Tag Tournament 2 te mogen weggeven.

Waag dus je kans en doe het volgende:

  1. Like deze wedstrijdpost
  2. Wordt lid van onze GameQuarter facebook groep (zie rechter kader op onze website!)
  3. Stuur een mailtje met uw naam en facebooknaam naar [email protected]

Zo simpel is het - zo simpel kun je deze canvas winnen.

Heel veel succes!

0 reacties op "Win een gesigneerd canvas van Tekken Tag Tournament 2"