Win een prijs met je mooiste herinneringen

Wanneer je herinneringen gaat ophalen, is dat over het algemeen niet omdat het praktisch nut heeft. Mooie momenten uit je jeugd zijn leuk om op terug te kijken voor een glimlach op je gezicht, maar leveren je verder niets op. Tenzij je aan de prijsvraag van Retro Nintendo Kopen meedoet natuurlijk.

De Nintendo-specialisten vroegen ons of we jullie wilden wijzen op een actie die ze momenteel organiseren, waarbij het bedrijf een Nintendo-pakket ter waarde van € 200,- weggeeft. Wat je daarvoor moet doen lees je hieronder:

''Hoe doe je mee?

Stuur jouw favoriete videogame-nostalgiemoment naar ons op! Het mag een moment van vroeger zijn, maar ook van nu, zolang het maar te maken heeft met retro videogames. Kies voor een van deze mogelijkheden:

    Stuur een verhaal van tussen de honderd en vijfhonderd woorden.
    Stuur een zelfgemaakte foto (dus geen plaatjes van de interwebz).
    Stuur, en dit is natuurlijk de beste optie ^^, een foto met bijpassend verhaal.

Stuur je inzending voor 26 september per mail op naar [email protected].

Wat kun je winnen?

Alle inzenders krijgen sowieso een reactie van ons! De beste inzendingen worden op 27 september bekendgemaakt op onze website en in de nieuwsbrief. Al deze inzenders winnen sowieso €10 aan videogame-nostalgie uit onze shop!

Vanaf dat moment kan er een week lang gestemd worden op de beste inzendingen. De inzending die de meeste stemmen ontvangt, wint de hoofdprijs: een Retro Nintendo-pakket naar keuze t.w.v. €200.''

Bron: Retro Nintendo Kopen

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner