Winkel tijdens de #SummerGaming Sale op Good Old Games en krijgt gratis extra's

Als je het hebt over gaming op PC, dan heb je het waarschijnlijk over Steam. Valve's digitale distributieplatform is ongetwijfeld de grootste speler op deze markt en zal dat voorlopig nog wel blijven, maar dat betekent niet dat er geen andere zijn die een gooi naar de titel doen.

CD Projekt RED's Good Old Games bijvoorbeeld, begint steeds meer aan populariteit te winnen door hun DRM-free-beleid, giveaways en natuurlijk sales. En tijdens de #SummerGaming Sale worden deze drie gecombineerd. Wie namelijk tussen nu en 18 juni profiteert van de ruim duizend aanbiedingen, met kortingen tot wel 90%, spaart voor leuke extra's.

Wie bijvoorbeeld minimaal $5 uitgeeft, krijgt een gratis exemplaar van Sunless Sea, terwijl zij die minimaal $20 spenderen daar ook nog een exemplaar van RIME bij krijgen. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is ingelogd zijn terwijl je de aankoop doet. Klik daarom hier en kijk zelf een door de koopjes heen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Good Old Games of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Good Old Games

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner