hotness 0
News

Wintermoor Tactics Club is vandaag gelanceerd

Gepost door

Wintermoor Tactics Club, de debuutgame van EVC, is vandaag verschenen voor Steam en Good Old Games. En zoals traditie dicteert, betekent dat dat het tijd is voor een launch trailer.

Voor we jullie deze video aanbieden, willen we echter de boodschappen van zowel de ontwikkelaar als de uitgever eerst met jullie delen. Daarom laten we nu Ben Walker, team lead van EVC aan het woord:

''Wintermoor Tactics Club is ontworpen voor zowel veteranen van tactics games als nieuwkomers die het idee van een tactisch spel leuk vinden, maar niet weten waar te beginnen. Ik ben ook heel trots op de oprechte, lichtzinnige humor die we verwerkt hebben in dit spel.''

Dat een van de makers van het spel lovende woorden zou hebben, is natuurlijk logisch. Maar ook bij Versus Evil hebben ze niets dan lof voor de game. ''We vielen als een blok voor het spel,'' vertelt Steve Escalante, General Manager van Versus Evil. ''Het heeft zoveel aantrekkingskracht. Het moment dat het team hier bij Versus Evil Wintermoor speelden, klikte het warme, donzige gevoel van de ontwikkelfilosofie. Dit is een echte indie-parel met charme en we kunnen niet wachten om de wereld ermee kennis te laten maken.''

Moge het duidelijk zijn: ook Versus Evil heeft het volste vertrouwen in het spel. Benieuwd wat wij ervan vonden? Onze review lees je hier.

           

0 reacties op "Wintermoor Tactics Club is vandaag gelanceerd"