hotness 0
News

Witch It kun je dit weekend zelf proberen

Gepost door

Je vrienden ervan overtuigen om een nieuwe multiplayer game met je te spelen, kan in sommige gevallen een hele opgave zijn. Want immers als het spel niet bevalt, zijn jullie allemaal weer financieel wat lichter.

Het is mede hierdoor dat uitgevers steeds vaker gratis momentjes organiseren waarin iedereen een spel kan proberen, in de hoop dat in ieder geval een aantal spelers blijven hangen. Zo ook Daedelic Entertainment bij Witch It.

De magische kijk op verstoppertje is vanaf nu en tot en met zondag gratis te spelen via Steam. En mocht het spel nou bevallen, dan kun je hem ook nog eens direct met 50% korting kopen. Dat is toch weer € 10,- die op je rekening blijft staan!


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

 

0 reacties op "Witch It kun je dit weekend zelf proberen"