hotness 0
News

World Of Tanks mogelijk ook naar Xbox One

Gepost door

Op de E3 werd onthuld dat World Of Tanks naar de Xbox 360 zou komen. Een vreemde keuze in de ogen van velen, immers staat de Xbox One al om de hoek te wachten. Een release voor de next-gen console van Microsoft is dan ook niet uitgesloten liet WarGaming weten.

Óf en wanneer World Of Tanks de Xbox One aan zou doen licht aan de verkoopaantallen van het apparaat laat Victor Kislyi, CEO van WarGaming weten. ''Ik zie geen reden waarom we uiteindelijk geen next-gen zouden doen. Maar laat het eerst maar eens uitkomen en dan ook een noemenswaardige userbase opbouwen. In free-to-play moet je miljoenen en miljoenen spelers hebben. Op de PC hebben we 77.000.000 geregistreerde spelers. Meer dan 75% hiervan geeft nooit een cent uit. We verdienen enkel aan een klein percentage welke ons af en toe expres geld geven rond de prijs van een bioscoopkaartje. Dus een miljoen bijvoorbeeld, is niet genoeg om de basis van een free-to-play te vormen. Maar laat ze maar komen, er zijn geen tastbare beperkingen.

Microsoft is duidelijk opgewonden over de Xbox One, net als de rest van de wereld. We zien geen reden om er in de toekomst niet mee te gaan werken. Maar we gaan ons focussen op het polijsten en releasen van deze versie. Kijken hoe het gaat, of we problemen tegen komen en ze dan repareren. Free-to-play staat je toe snel aanpassingen te maken, dat is het mooie ervan. Als we dit onder de knie hebben (op console), gaan we met Microsoft praten over de Xbox One.

Met 47.000.000 betaalde leden op Xbox Live is het een goede markt. Op dit moment zitten we in een eindeloze testfase, voor alles van gameplay tot stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als we het hebben over spul opblazen met een controller, dan deden de gasten in Chicago geweldig werk. We zijn verplaatst van een ervaring op de PC naar een ervaring op een relaxte manier op de bank, en het werkt. De testen wijzen uit dat het goed zit. Shooters zijn een gigantisch succes op console en je kunt het een shooter noemen. Het is alleen iets trager, iets voor een wat ouder publiek. Er wordt nog steeds een hoop denkwerk voor tactieken en positie en communicatie met je kameraden verwacht. De chatservice op Xbox Live is een fantastische toevoeging op het geheel. We hebben dat niet voor PC. Het platform heeft een hoop opties die we gebruiken waar mogelijk.''

0 reacties op "World Of Tanks mogelijk ook naar Xbox One"