World War 3's progressiesysteem wordt op de schop genomen

World War 3
19 oktober 2018 (Early Access)
First-person shooter
ja
PC

Het idee achter Early Access-programma's, is dat ontwikkelaars al gedurende de ontwikkeling van een videogame feedback kunnen verzamelen om het spel te verbeteren. The Farm 51 heeft dit concept goed begrepen en heeft World War 3 herhaaldelijk getweaked aan de hand van verzamelde data. En spoedig zal zelfs het volledige progressiesysteem worden omgegooid.

Hoe deze veranderingen precies eruit gaan zien is op dit moment niet bekend, maar in de aankondiging laat de ontwikkelaar weten dat we in ieder geval een koop nieuwe content kunnen verwachten die we met de in-game valuta kunnen aanschaffen. Zo heb je geen bakken met geld zonder doel.

Het bedrijf laat verder weten dat het doel van Progression 2.0, zoals ze het noemen, is om het leuk te maken voor zowel nieuwe spelers als zij met dan duizend uur op de teller. Hiervoor wordt intensief gebruik gemaakt van verzamelde data en signalen, zodat een zo groot mogelijke groep kan worden bediend. En als alles gaat zoals gepland, verlengt dit de levensduur van het spel met jaren.

 

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner