hotness 0
News

Worms: Rumble glijdt naar Nintendo Switch mét nieuwe content

Gepost door

Worms: Rumble, het eerste deel in de klassieke serie die turn-based actie inruilt voor real-time capriolen, zal volgende week naar de Nintendo Switch komen. Dit werd zojuist onthuld in de Nintendo E3 stream.

Hoewel de game pas over acht dagen verschijnt, hoef je niet te wachten met hem aankopen. Pre-orders zijn nu begonnen op de eShop en gaan gepaard met een korting van 25%. Als er dus geen twijfel bestaat over dat je deze game wil hebben, dan loont het om er vroeg bij te zijn.

De Switch release van Worms: Rumble gaat gepaard met een gratis content update, die het level Spaceport Showdown toevoegt. Hierin doet de zwaartekracht willekeurig lastig, zodat je on the fly je tactiek moet aanpassen. In het verlengde hiervan verschijnt ook een betaalde DLC genaamd The Spaceworm and Alien. Deze geeft je voor € 4,99 zes nieuwe skins, twee banners en twee emotes.

Ben jij een fan van fysieke exemplaren? Dan moet je iets langer wachten. Op 13 juli krijgt de Switch-versie van Worms: Rumble een fysieke uitgave, al bevat het geen cartridge maar een downloadcode.

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Worms: Rumble glijdt naar Nintendo Switch mét nieuwe content"