hotness 0
News

Worms: The Revolution Collection vandaag verkrijgbaar

Gepost door

Nog nooit Worms gespeeld? Je weet wel, die games waar wormen elkaar met allerhande wapens overhoop schieten. Zo niet, dan is Worms: The Revolution Collection de ideale oplossing.

Worms: The Revolution Collection is vanaf vandaag te verkrijgen voor ongeveer 25 euro. De collectie is alsinds goed gevuld en bevat:

Worms Revolution:

Een singleplayer-mode met 32 missies en 20 puzzels en een multiplayer die offline en online te spelen is. Hierin kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen, in verschillende veranderende weersomstandigheden. Het uiterlijk van de Worms is overigens zelf aan te passen. Tevens zijn de drie DLC-pakketten er ook bijgevoegd. Dit zijn Mars, Funfair en Medieval Tales.

Worms 2: Armageddon:

De verbeterde versie van het voorgaande deel. Er is nieuwe bewapening, nieuwe opties en meer mogelijkheden om je team aan te passen. Daarbij zijn er nog verbeterde physics en dynamische gameplay. De singleplayer verleidt meer tot herspeelbaarheid. Ook hier is een multiplayer, de leaderboard uitdagingen zorgen voor meer pit. Met Time Attack, Retro, Forts, Puzzle en Battle heb je meteen ook alle DLC.
 

0 reacties op "Worms: The Revolution Collection vandaag verkrijgbaar"