hotness 0
News

Xbox Entertainment Studios sluit haar deuren

Gepost door

Microsoft begint eindelijk door te krijgen wat de consument wilt. Nadat er tijdens de E3 al volop gefocust werd op games, blijven in de toekomst games ook het belangrijkste voor Xbox. Dit wordt bewezen door de laatste actie van Microsoft: Xbox Entertainment Studios gaat haar deuren sluiten. Dit bedrijf was verantwoordelijk voor de televisieseries die exclusief op de Xbox zouden verschijnen.

Hierdoor zullen er in de toekomst nog maar weinig exclusieve televisieseries op de Xbox One verschijnen, wat wel beloofd werd tijdens de onthulling van de Xbox One. Microsoft is wel van plan om nog twee series af te maken: Signal To Noise en Halo. Steven Spielberg heeft de leiding over dat laatste project.

Het sluiten van Xbox Entertainment Studios heeft geen invloed op de ontwikkeling van Quantum Break. Deze game zal gelanceerd worden samen met een televisieserie die aansluit op het verhaal. Deze serie gaat gewoon afgemaakt worden, aldus ontwikkelaar Remedy Games. Tijdens Gamescom krijgen we meer te weten over de Xbox One exclusive Quantum Break.

0 reacties op "Xbox Entertainment Studios sluit haar deuren"