hotness 0
News

Xbox Live Rewards wordt Microsoft Rewards

Gepost door

Het Xbox Live Rewards zal in juli van dit jaar worden opgeheven en worden samengevoegd met het reeds bestaande Microsoft Rewards-programma. Dat heeft de techgigant bekend gemaakt middels een e-mail aan de Xbox Live Rewards-leden.

Met Xbox Live Rewards konden gamers punten verdienen door aankopen te doen, achievements te ontgrendelen, games te spelen en missies te volbrengen. Deze punten konden vervolgens worden ingewisseld voor Xbox-tegoed en fysieke beloningen als een Xbox One X, Oculus Rift en verschillende games.

Na de overgang naar Microsoft Rewards, zal een groot gedeelte van deze beloningen helaas komen te vervallen. Gebruikers kunnen dan enkel nog kiezen uit verschillenden soorten digitaal tegoed, zoals Xbox Live-tegoed en Skype-tegoed. Anderzijds wordt het aantal manieren waarop je punten kunt verdienen echter wel uitgebreid. Zo verdien je al punten door Edge en Bing te gebruiken.

Xbox Live Rewards-punten die bij overgang nog op je account staan, zullen met een een-op-een ratio worden geconverteerd naar Microsoft Reward-punten, waarna ze direct beschikbaar zullen zijn om uitgegeven te worden.

0 reacties op "Xbox Live Rewards wordt Microsoft Rewards"