hotness 0
News

XCOM: Enemy Unknown nu ook voor Mac

Gepost door

2K Games heeft hun veel geprezen squad- & turn-based strategy game, XCOM: Enemy Unknown, nu ook voor Mac uitgebracht. Het spel wordt momenteel wel niet op Steam ondersteund voor computers met het appeltje.

Feral Interactive is de studio die XCOM: Enemy Unknown heeft geport naar Mac. Daarbij werd ook meteen gezegd dat er geen plannen zijn om de Mac-versie ook op Steam aan te bieden. Die misschien wat vreemde keuze is eigen aan Feral Interactive die bijvoorbeeld ook zijn Mac-ports van Deus Ex: Human Revolution, de Lego-reeks en de Batman Arkham-serie niet op Steam heeft geplaatst.

XCOM: Enemy Unknown is een heruitgave van de gelijknamige klassieker die al enige jaren geleden het licht zag. In de game speel je de leider van een internationale organisatie die de buitenaardse invasie op aarde moet stoppen. Het spel combineert daarbij op meesterlijke wijze base building en turn-based strategie-elementen. De Mac-versie van XCOM: Enemy Unknown bevat alle DLC-content van de andere platformen. Deze zomer wordt ook een versie voor iOS verwacht.


 

0 reacties op "XCOM: Enemy Unknown nu ook voor Mac"