Blizzard pakt Overwatchs tweede verjaardag groots aan

Bijna twee jaar geleden verscheen Overwatch, de onbetwiste koning van het hero shooter genre, en nog altijd is het een van de populairste multiplayergames. Dit is deels te wijten aan de verslavende gameplay, maar ook zeker terug te leiden naar hoe Blizzard het spel ondersteunt. Niet enkel komen er met regelmaat nieuwe gratis helden en maps, maar tijdelijke evenementen en tijdelijke cosmetische voorwerpen houden spelers geboeid en ge√Įnvesteerd in de game.

Anderzijds zijn er natuurlijk ook spelers die minder vrolijk worden van de vluchtige aard van deze evenementen, omdat ze hierdoor leuke tijdelijke modi of skins zijn misgelopen. Spoedig krijgen ze echter nog een kans om deze te bemachtigen. Dat vertelt Blizzard vice president Jeff Kaplan.

Om de tweede verjaardag van Overwatch te vieren, worden op 22 mei anniversary lootboxes aan de game toegevoegd. Deze bevatten gegarandeerd een Anniversary item, zoals een van de acht nieuwe legendary skins, maar kunnen ook voorwerpen bevatten van √°lle voorgaande evenementen, zoals Chinees Nieuwjaar, Halloween en Winter. Je hebt dus een kans om alsnog de content die je gemist hebt binnen te halen.

Omdat de kans dat je net krijgt wat je zoekt erg klein is, zullen alle voorwerpen van voorgaande events ook individueel beschikbaar worden gesteld in ruil voor de munten die je in lootboxes krijgt als je dubbele beloningen ontvangt. De verwachting is echter wat dat veel van die content erg prijzig zal zijn.

Skins en andere voorwerpen zijn niet de enige dingen die een comeback maken voor Overwatchs verjaardagfuif. Ook tijdelijke events, zoals Retribution, Mei's Snowball Fight, Lucioball en Junkenstein zullen in roulatie terugkeren, met elke dag een ander event.

Tenslotte zal een nieuwe map genaamd PETRA aan het spel worden toegevoegd. Deze bevat een mega healthpack in het midden, dat ongetwijfeld de reden voor vele confrontaties gaat worden. Deze map, samen met Chateau, zullen bovendien deel uitmaken van een free for all miniseizoen.

 


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner