De technische alpha van Sea of Thieves begint volgende week

Volgende week mogen de eerste geluksvogels al aan de slag met de alpha-test van Sea of Thieves. Van 16 tot en met 18 december mogen 1000 spelers op de Xbox One onder andere op zoek naar een echte schat.

In deze video legt Rare uit hoe het schat zoeken werkt. In Sea of Thieves heb je uiteraard geen GPS, maar een ouderwetse kaart met het klassieke rode kruis. Zelfs als het eiland van de schat hebt gevonden zul je goed moeten kijken waar hij exact ligt. Vervolgens kunnen spelers met hun crew de schat opgraven, iets wat uiteraard sneller gaat als je het samen doet.

Na het vinden van een schat wordt het echter gevaarlijk: de hele zee zit vol met andere spelers die heel graag de schat van je overnemen, na je complete schip aan flarden geschoten te hebben. Als crew moet je daarom goed samenwerken om een veilige haven te bereiken en daar de schat te innen.

De jolige piratengame komt in 2017 naar de Xbox One en de PC. Door de ondersteuning van Windows 10 zal hij onderdeel uitmaken van het Play Anywhere programma en cross-play zijn tussen de platformen.
 


Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner