Deze video toont alles wat nieuw is in de Deluxe-versie van Mario Kart 8

Wil je een gezellige game-avond organiseren met je vrienden? Dan is een Mario Kart-game in de meeste gevallen een goede keuze. En met de Deluxe-versie van Mario Kart 8 heb je meer keuze dan ooit.

Onderstaande trailer van de game licht namelijk alles wat nieuw is aan deze versie toe, al zullen de meeste van jullie helaas het Japanse commentaar niet kunnen volgen. Voor jullie gemak hebben we daarom een samenvatting gemaakt.

Om te beginnen zal de Deluxe-versie, zoals eerder aangekondigd, alle eerder verschenen DLC voor de Wii U-versie bevatten. Hierbij kun je denken aan karakters als Link en de Squids van Splatoon, evenals zestien nieuwe banen om op te racen.

Verder zal de game worden uitgebreid met nieuwe Battle Modes die meer doen denken aan die van klassieke Mario Kart-games, iets wat veel fans van de serie misten in de originele Mario Kart 8. Deze fans zullen tevens blij zijn om te horen dat er voor hun tevens een nieuwe uitdaging is, in de vorm van een nieuwe 200cc-moeilijkheidsgraad die ook eerder als DLC te krijgen was.

Mocht je kinderen hebben die graag met de volwassenen mee willen spelen? Dan kun je een speciale handling assist aanzetten. Dit hulpmiddel, ontwikkelt voor de allerkleinsten in het huis, zorgt er onder andere voor dat je niet van de baan af kunt rijden.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner