Digital Foundry vertelt je alles over de technische kant van The Division 2

Een kleine maand geleden mochten de heren van Digital Foundry al even aan de slag met de PS4-versie van Ubisofts The Division 2. Daarbij vergeleken ze de performance van PS4 en PS4 Pro met elkaar en hadden ze even over opmerkelijke zaken op het gebied van resolutie en textures, hopende dat deze bij de release opgelost zouden zijn.

Nu de game daadwerkelijk uit is, hebben ze alle versies ervan uitvoerig getest en een video gemaakt om hun bevindingen te delen. En zoals je kon verwachten kun je die hieronder vinden. Maar voor wie daar geen tijd voor heeft zijn hier de belangrijkste punten:

Heel veel problemen die eerder werden aangestipt lijken opgelost te zijn, maar desondanks zijn er heel wat kanttekeningen te plaatsen. Zo neemt de resolutie regelmatig een dip op Xbox One, is de AI soms nogal dom en is er de nodige pop-up op alle console-versies. Anderzijds zijn de watereffecten prachtig en zijn er geen grote drops in de framerate.

Zoals je zag aankomen, is de PC-versie van het spel grafisch superieur aan de consoles, maar dat gaat wel ten koste van performance. De PC-versie heeft te kampen met freezes, met name wanneer je settings aanpast, terwijl dergelijke problemen zich niet voordoen op de consoles. Maar wie weet wat patches nog kunnen doen?


Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner