Ghost Recon: Wildlands krijgt buitenaards bezoek

Ghost Recon: Wildlands draaide bij release om realisme, tactieken en een geloofwaardig verhaal. Daar houdt Ubisoft echter geen rekening meer mee nu het zich in DLC-land bevindt. En daarom mag jouw vuurteam het nu op gaan nemen tegen de Predator.

Natuurlijk hebben we het niet over een poema of beer, maar over de beruchte jager die het ooit nog tegen alien opnam. Met zijn hittevisie, onzichtbaarheid en bovenmenselijke reflexen is hij geduchte tegenstander voor zelfs de beste soldaten, zoals ook wel blijkt uit deze video. Ubisoft noemt het dus niet voor niets de moeilijkste uitdaging van het spel.

Wie erin slaagt om Predator te vellen, krijgt vijftien voorwerpen die gebaseerd zijn op verschillende karakters uit de film. Denk hierbij aan een Predator-helm en polsmessen. Tevens is er een nieuwe klasse genaamd Ghost War, die Dutch (de hoofdpersoon uit de originele film) zijn Battle Rage-vaardigheid bezit, waarmee je on the fly nieuwe tactieken kan maken in PvP-mode. De Ghost War-klasse is gratis voor Ghost War Pass- of Season Pass-bezitters of kan gekocht worden met Prestige Points.

Wacht niet te lang, want dit event is van tijdelijke aard en eindigt begin januari.

 


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner