Mario zet een andere pet op in de nieuwe trailer van Super Mario: Odyssey

Iedereen kent de iconische pet van de Italiaanse loodgieter Mario wel. Deze pet krijgt een grote rol in Super Mario: Odyssey. Hier wordt Cappy de nieuwe partner van Mario, met wie hij een groots nieuw avontuur gaat beleven.

Mario zal gaan onder andere samen met zijn nieuwe metgezel afreizen naar het Metro Kingdom, Wooden Kingdom en Seaside Kingdom op het schip de Odyssey. Hij leert tijdens deze reis Cappy kennen, die van het Cap Kingdom afkomt. Door diens krachten kan hij zijn pet gebruiken op verschillende manieren, waaronder het overnemen van vijanden! Zij reizen samen om de bruiloft die Bowser organiseert te stoppen. Bowser wil namelijk met Peach trouwen, tegen haar wil in.

De Odyssey wordt aangedreven door Power Moons. Door het verzamelen van deze Power Moons kan de Odyssey verder reizen. Power Moons liggen verspreidt door de koninkrijken, waar ze op allerlei lastig bereikbare plekken te vinden zijn of in het bezit zijn van vijanden.

Tijdens het avontuur kun je met je verzamelde muntjes pakjes en petjes kopen bij Crazy Cap. Hierdoor kun je in stijl de wereld rondreizen.

Super Mario: Odyssey biedt nog veel meer, waaronder mini-games en een twee speler co-op modus. Kijk daarom snel de trailer en leer meer hierover.


Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner