Mortal Kombat 11 story trailer bevestigt drie nieuwe karakters

Daar waar de meeste fighting games geen (noemenswaardig) verhaal hebben, daar probeert Netherrealm Studios al enige tijd om het blood en gore van de Mortal Kombat-serie te verantwoorden. En met nummertje 11 gaan ze in overdrive.

In deze spectaculaire story trailer zien we hoe verschillende tijdlijnen botsen en Outerworld, Netherrealm en Earthrealm ten strijde trekken om totale armageddon te voorkomen en Dark Raiden een halt toe te roepen nadat deze aan het einde van de vorige game gecorrupteerd werd.

Mocht je nou helemaal niets hebben met de story mode van MK11, dan word je waarschijnlijk wel gelukkig van het feit dat drie nieuwe karakters voor het spel bevestigd zijn. Erron Black, Cassie Cage en Jacqui Briggs zullen allen speelbaar zijn in het spel, daar we gameplay van ze te zien krijgen. Ondertussen zien we ook Kollector, Frost, Liu Kang, Kung Lao en Kotal Kahn in de cutscenes voorbijkomen, waardoor wij de kans groot achten dat een aantal van deze karakters speelbaar zullen zijn wanneer de game volgende maand verschijnt.

 


Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner