Pokémon Let's Go Pikachu & Let's Go Eevee zijn eindelijk officieel onthuld

Na het ene na het andere lek is het nu dan toch echt officieel. De nieuwe Pokémon-games voor de Nintendo Switch heten Pokémon: Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee en zijn remakes van de eerste Pokémon-games waar het al die jaren geleden mee begon.

Gelukkig betekent dit niet dat Nintendo's grote onthulling verpest is, want lang niet alles over het spel bleek vooraf gelekt te zijn. Zo hadden wij nog nergens gelezen dat de game vergezeld zal worden door een apart verkrijgbare Pokéball aan een wriststrap, waarmee je zelf in-game Pokéballs kan gooien. Of dat Pokémon vangen nu lijkt op hoe het werkt in Pokémon: GO, inclusief dat je de monstertjes nu op de overworld ziet.

Over Pokémon: GO gesproken: Let's Go Pikachu & Let's Go Eevee zullen je toestaan om exemplaren van de eerste 151 Pokémon die je in GO hebt gevangen, over te zetten naar de Switch-spellen. Bovendien is cross-play tussen deze spellen nodig om een speciale exclusieve nieuwe Pokémon te bemachtigen. Deze is echter nog in nevelen gehuld. Dit en meer zie je in onderstaande onthullingsvideo


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner