Rainbow Six: Siege viert 1 april met een hele hoop roze

Daar gisteren natuurlijk dé dag van de grappen was, moeten we elk bericht dat toen voorbijkwam extra zorgvuldig checken. We kunnen echter met zekerheid stellen dat de tijdelijke Rainbow is Magic-mode in Rainbow Six: Siege daadwerkelijk bestaat.

In deze mode speel je op een alternatieve versie van Plane met aangepaste versies van Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost en Tachanka, die allen een nogal...roze make-over hebben gekregen.

Natuurlijk komt een evenement als dit met zijn eigen exclusieve voorwerpen ook deze zijn allen overladen met schattigheid. De zeventien voorwerpen hebben onder andere een eenhoorn- en kattenthema en komen met vier nieuwe pakjes voor Operators Smoke, Montagne, Blackbeard en Tachanka.

De laatste toevoeging komt in de vorm van Magic Collection Packs, die spelers voorzien van customization items. Iedereen die gedurende het evenement, dat tot 8 april loopt, inlogt, krijgt gratis zo'n pack, terwijl je challenges kunt spelen voor meer gratis packs. Hierna is de pret echter voorbij en dien je ze te kopen voor 300 R6 credits per pack.

 


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner