Reis naar nieuwe werelden in Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon

In Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon zullen we naar nieuwe werelden kunnen reizen. Dat blijkt uit een nieuwe trailer die voor de game verschenen is. We bezoeken echter niet Kanto, Hoenn of een van de andere bekende regio's.

In plaats daarvan zullen Ultra Sun en Ultra Moon ons naar de thuiswerelden van verschillende Ultra Beasts brengen, welke we kunnen verkennen om meer over de wezens te weten te komen. Hoeveel werelden we zullen mogen verkennen is nog niet bekend, maar in de video zien we in ieder geval vier andere werelden.

Uit een van die werelden komt Necrozma, de legendarische Pokémon die centraal staat in deze twee games. En dat is nog niet alles. In deze dimensie zien we namelijk ook een nieuwe stad, genaamd Ultra Megapolis, en een groep die zich de The Ultra Recon Squad noemt. Of zij de slechteriken zijn is niet zeker, maar gezien wat er met Team Skull is gebeurd en gezien dat ze opduiken in Aether Paradise is het wel aannemelijk.

Nieuwe dimensies betekent natuurlijk ook nieuwe Ultra Beasts en deze trailer introduceert er drie van. UB Adhesive is een Poison Pokémon, UB Burst combineert vuur en geest types en UB Assembly is zowel van het steen als staal soort.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner