Verlies jezelf in het verhaal van Battlefleet Gothic: Armada 2 met deze trailer

In de afgelopen jaren recenseerden we meerdere games die zich afspeelden in het Warhammer 40K-universum. En een ding wat daarbij telkens terugkwam, is hoe divers en ingewikkeld dit universum wel niet is. Onze eerdere avonturen verbleken echter bij hetgeen dat Battlefleet Gothic: Armada 2 ons voorschotelt.

In de nieuwste trailer van deze RTS leren we over de drie campaigns die het spel rijk is en waarin je de controle krijgt over respectievelijk het Imperium, de Necron en de Tyranid, die vechten voor de controle over de Eye of Terror in een strijd die zijn gelijke niet kent. Uitgever Focus Home Interactive beweert mede daarom dat je ruim honderd uur kunt spenderen in de singleplayer-avonturen.

Natuurlijk heeft Armada 2 meer te beiden dan diens lore: ontwikkel en verbeter je factie door grondstoffen te delven in het gewonnen gebied en bescherm je kolonies op het alsmaar veranderende slagveld, waarin vele bekende gevaren hun lelijke kop laten zien. En wie weet ben jij degene die aan het eind van de rit als winnaar uit de bus komt. Maar voor het zover kun, kun je je vergapen aan de indrukwekkende vertoning van het spel.

 


Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner