Adverteren

GameQuarter is dé webstek in opmars om als gamer volledig op de hoogte te zijn van de laatste evoluties in de gameindustrie. GameQuarter engageert zich om hun gamers 24/7/365 te voorzien van het laatste nieuws. Door de unieke samenstelling van onze redactie zorgt een team van gemotiveerde (game)journalisten er voor dat het dagelijkse nieuws op een sappige én gamer-friendly manier verteld wordt.

Dit wordt meer dan gesmaakt wat zich resulteert in maandelijks verbeterende webcijfers. GameQuarter wordt vandaag de dag meer en meer een barometer waar gamers zich laten door leiden bij de aankoop van hun game. Deze beleidskeuze zorgt er voor dat onze adverteerders het perfecte doelpubliek via GameQuarter kunnen aanspreken.

Aangezien u op deze pagina bent terecht gekomen heeft GameQuarter voor u als adverteerder uw interesse opgewekt. Voor het uitwerken van een marketing strategie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via onderstaande gegevens. Wij zorgen alvast voor een positieve en creatieve sfeer! 

C: Maxime Caus

E: [email protected]

 

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner