Lara Croft Tomb Raider: Legend

Lara Croft Tomb Raider: Legend
07/04/2006
Action adventure, Platform, Puzzle
nee
PC, PSP, Xbox 360, Nintendo DS, PlayStation 2, Xbox, GameCube

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Dit zevende deel uit de Tomb Raider-reeks moest volgens ontwikkelaar Crystal Dynamics dé game worden die het succes van de eerste drie delen kon evenaren. Het klauterwerk in Lara Croft Tomb Raider: Legend is dus weer volop aanwezig en de nadruk ligt dan ook meer op het avontuurlijke element, in plaats op het actie-element. Dit is overigens het eerste Tomb Raider-spel onder de hoede van Crystal Dynamics, voorheen stond Core Design aan het roer.

In dit spel reist Lara Croft de hele wereld over en ziet prachtige locaties als het prachtige Bolivia en het interessante Japan. Deze gebieden zijn door de komst van de 'Legend-engine' ongelooflijk goed gedetailleerd.

In Legend maakt Lara overigens ook kennis met nieuwe animaties, bewegingen en coole snufjes als een verrekijker, een stel granaten en een zaklantaarn. Eidos had vertrouwen in Crystal Dynamics en had daarom besloten om zoveel mogelijk versies van Legend te maken. In totaal zijn er acht verschillende versies verschenen, namelijk een Xbox-, PSP, PS2, PC, 360, NGC, NDS en GBA-versie.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner