hotness 0
News

De Patronus zou wel eens spoedig naar Harry Potter: Hogwarts Mystery kunnen komen

Gepost door

Spelers van Harry Potter: Hogwarts Mystery, een mobiele game in J.K. Rowlings universum, kunnen mogelijk spoedig de welbekende Patronus-spreuk leren. Dat valt op te maken uit een teaser die werd gedeeld op de Facebook-pagina van het spel.

De afbeelding kwestie is hieronder te vinden en toont een mysterieuze lichtblauwe walm, welke dezelfde kleur heeft als de Patronus die als het voornaamste verweer tegen dementors dient. Natuurlijk is hiermee nog niets bevestigd, maar de speculatie gaat verder dan de teaser zelf. De afbeeldingen van verschillende Patronus op de officiële Wiki hebben namelijk exact dezelfde kleur, hetgeen geen toeval kan zijn.

Eerdere spreuken die een prominente rol speelden in de verhalen van 'the boy who lived', kwamen vaak als tijdelijke evenementen of middels speciale missies naar het spel. Het is dan ook niet ondenkbaar dat deze teaser voor iets soortgelijks is. En dan ligt de Patronus-spreuk, die een prominente rol speelde in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, voor de hand.

0 reacties op "De Patronus zou wel eens spoedig naar Harry Potter: Hogwarts Mystery kunnen komen"