DJ Irwan geeft een virtueel live concert in Hotel Hideaway

Hotel Hideaway
niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

De Amsterdamse DJ Irwan gaat een virtueel live concert geven in de social virtual community game Hotel Hideaway. Dit is de opening van een nieuwe reeks DJ-concerten die in 2022 in-game zullen worden gehouden. Het concert zal een uur duren en vindt plaats op 21 januari om 16:00 uur.

“Wij zijn recentelijk onze grens van zeventien miljoen geregistreerde gebruikers gepasseerd. Om dit te vieren, kunnen wij geen betere manier bedenken dan de populaire DJ-concertserie uit 2019 terug te halen,” vertelt Jurriaan van Teunenbroek, Vice President van Azerion. “Blijf de berichtgeving in de gaten houden voor toekomstige aankondigingen over nieuwe optredens van DJ’s. Ook wil ik graag DJ Irwan bedanken voor het openen van dit speciale evenement om 2022 met een knal te beginnen in Hotel Hideaway.”

De DJ kan zich helemaal uitleven achter een speciaal ingerichte DJ set, in een virtueel ruimteschip met explosieve kleuren en nog explosievere beats. Tijdens het evenement wordt de mogelijkheid geboden om in-game merchandise aan te schaffen, speciaal voor de gelegenheid. Ook geeft Azerion een  collectible-pin aan iedereen die het concert bijwoont.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner