Watch_Dogs: Legion krijgt maar liefst drie speciale edities

29/10/2020
Action, Third-person shooter
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Als het aankomt op Collector's Editions is Ubisoft een notoire uitgever. Met name diens Assassin's Creed-games gingen vaak gepaard met zoveel verschillende pakketten, dat consumenten door de bomen het bos niet meer zagen. Gelukkig zijn de drie speciale edities voor Watch_Dogs: Legion nog wel te overzien.

De eerste editie die is aangekondigd, is de Gold¬†Edition. Dit is een bundel van de game en diens Season¬†Pass, samen vier unieke helden en bijbehorende missies, een uniek masker met bijbehorende missie √©n de Dedsec car skin. Hiernaast krijg je game drie dagen voor de rest. Deze versie van de game gaat voor ‚ā¨ 100,- over de toonbank.

Ben je bereid nog iets verder in je zakken te graven? Dan kun je ook ‚ā¨ 120,- neerleggen voor de Ultimate Edition. Deze bevat alles van de Gold Edition, maar ook een Ultimate Pack met drie unieke helden en maskers √©n vier weken VIP-status, hetgeen betekent dat je 30% meer ervaring en geld krijgt.

Natuurlijk is het derde pakket de ware klapper en daarom kost deze ook het meeste. De Collector's Edition van Watch_Dogs:¬†Legion kost ‚ā¨ 190,- en is exclusief via de Ubisoft Store te reserveren. Voor dit fikse bedrag krijg je natuurlijk alles van de Ultimate Edition, maar ook een Steelbook, drie stickers, een dubbelzijdige poster en een masker met lichten erin.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Ubisoft, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Ubisoft

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner