The Dark Knight maakt Fortnite weer veilig in een tijdelijk event

Fortnite-spelers kijken allang niet meer raar op van crossover-evenementen in hun battle royale game. Immers mochten ze al onder andere als Thanos spelen en zich kleden als een psycho van Borderlands. Maar tot 6 oktober kunnen ze een nog veel iconischer karakter imiteren.

Vandaag is namelijk Batman day, hetgeen betekent dat nerds, games én winkels wereldwijd de populaire in zwart gehulde held vieren. Zo schreven we zojuist al over de zes Batman games die je nu gratis kunt krijgen op de Epic Games Store. Maar ook in Fortnite wordt deze dag gevierd.

We wisten natuurlijk al dat dit ging komen door enkele lekken, maar om de verrassing niet te verpesten voor onszelf en onze lezers besloten we de offici√ęle onthullingsvideo af te wachten, welke je hieronder kunt vinden.¬†Deze leert ons dat de Tilted Towers nu ogen als iconische gebouwen uit Gotham¬†City, zoals het politiestation en Wayne Industries' toren en dat je gedurende het evenement zowel kleding als gadgets uit DC's hitserie kunt verdienen.

Deze krijg je door speciale uitdagingen te voltooien die terug te leiden zijn naar The Caped Crusader, zoals het gebruiken van Bat Signals en de gadgets die bij het evenement horen.


Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner