hotness 12
Lords of the Fallen Cover
News

Lords of the Fallen is nu pas écht uit ontwikkeling

1.5 is live en maakt het spel optioneel een roguelite

Gepost door

Ooit wanneer een game lanceerde, was de kous daarmee af. Toen kwamen patches en konden bugs na release worden gefixt. En tegenwoordig worden die misbruikt om de game daadwerkelijk af te maken.

De andere kant van de medaille is dat deze mogelijkheid wordt gebruikt om een game naar lancering te voorzien van gratis extra, zoals dat is gebeurd bij soulslike Lords of the Fallen. Sinds diens release heeft die meer dan dertig updates gekregen, waarvan een aanzienlijk aantal voor extra content zorgde. Zo ook met update 1.5 Master of Fate, welke nu beschikbaar is voor het spel.

1.5 is het laatste item op de post-launch roadmap en voegt een berg modifiers toe aan het spel om het jezelf makkelijker of juist moeilijker te maken. Van random loot en vijanden tot het uitschakelen van potions en vestiges; spelers zullen de game kunnen ervaren als nooit tevoren. Combineer dit alles met de Ironman-moeilijkheidsgraad, welke je na overlijden linea recta terugstuurt naar het begin van de game, maar met behoud van gear en level, en je hebt een bona fide roguelite in je soulslike zitten.

''We willen de vele spelers bedanken die naar Mournstead zijn gereisd sinds we zes maanden geleden lanceerden. Hun geloof in onze visie is een drijfveer geweest voor ons. Als reactie op hun steun, hebben we de periode support-periode verlengd met een ambitieuze post-launch roadmap. Deze was gebouwd rondom vier grote content updates en talloze kleinere releases, welke een berg nieuwe content en grote verbeteringen aan performance en stabiliteit bevatten. 1.5 bereiken met de Master of Date update en diens oprecht baanbrekende modifier-systeem betekent dat die roadmap voltooid is, waardoor de Lords of the Fallen-ervaring de beste is die het ooit geweest is.''

Om Master of Fate vieren, is de game nu 50% afgeprijsd op PlayStation. Het spel kost daardoor € 39,99 in plaats van de gebruikelijke € 79,99. En ben je benieuwd of je dat ervoor moet geven? Dan kun je hier onze review lezen.

0 reacties op "Lords of the Fallen is nu pas écht uit ontwikkeling"