hotness 0
World of Warcraft Cover
News

Blizzard kondigt de volgende saga van World of Warcraft aan

Een drie uitbreidingen groot avontuur

Gepost door

World of Warcraft mag dan wel niet meer het fenomeen zijn dat het ooit was, maar het is nog altijd een immens populaire MMO waar Blizzard bakken met geld aan verdient. Op Blizzcon 2023 was daarom een hoop tijd gereserveerd om nieuwe content te introduceren.

Dat deze content een nieuwe uitbreiding zou bevatten, dat was iets waar je op kon tellen. De ontwikkelaar besloot echter het daarbij niet te laten en kondigde in plaats daarvan drie uitbreidingen aan, die samen de nieuwe Worldsoul Saga zullen vormen, het volgende hoofdstuk in de World of Warcraft.

Dit avontuur begint volgend jaar met The War Within, waarin zowel de Alliance als de Horde na het krijgen van visioenen afreizen naar Khaz Algar, een nieuw continent ten westen van Kalimdor. Daar heeft een nieuwe beschaving een thuis gemaakt onder het oppervlakte van de aarde. Deze zogenaamde Earthen zijn een nieuw ras voor de Alliance.

The War Within wordt opgevolgd door Midnight en The Last Titan, waarin spelers weer terug moeten keren naar Azeroth om hun thuis te redden. Wanneer deze uitbreidingen moeten verschijnen, is nog niet duidelijk.

"Beginnend met The War Within is The Worldsoul Saga gegroeid uit de zaden van wat de harten van spelers over de hele wereld veroverde toen ze voor het eerst voet zetten in Azeroth," zegt World of Warcraft executive producer Holly Longdale. "Voor veteranen hebben de afgelopen 20 jaar hiertoe geleid en voor degenen die nog nooit voet in Azeroth hebben gezet, is dit een heel nieuw avontuur."

"The War Within, Midnight en The Last Titan omvatten een van de meest ambitieuze creatieve pogingen ooit voor World of Warcraft, ontworpen als op zichzelf staande verhaallijnen die deel uitmaken van een overkoepelende verhaallijn", zegt Warcraft general manager John Hight. "Naast deze epische avonturen worden de voortdurende updates voor de levenskwaliteit die spelers sinds Dragonflight van ons verwachten, voortgezet in The War Within, waarmee we ons klaarmaken voor de komende 20 jaar en daarna."

"Nu we aan een nieuw tijdperk bij Blizzard Entertainment beginnen, ben ik geïnspireerd door de passie van de World of Warcraft-teams op het gebied van spelers en hun uitgebreide visie op de toekomst van hun verhalen", zegt president van Blizzard Entertainment Mike Ybarra. "De nalatenschap van World of Warcraft omvat generaties, en het begin van The Worldsoul Saga is het perfecte moment voor iedereen die herinneringen heeft aan dit legendarische universum om te vieren, te herontdekken en thuis te komen in Azeroth."

Met The War Within wordt de levelcap verhoogd naar level 80. Hiermee kunnen spelers zich voorbereiden op de nieuwe dungeons en de delves, nieuwe avonturen die naadloos zijn geïntegreerd met de wereld en aanpassen aan groepen van een tot vijf spelers. Hiernaast introduceert The War Within Hero Talents, gemodelleerd naar bekende archetypes uit het Warcraft-universum, zoals de Dark Ranger en de Farseer. Tenslotte zijn er Warbands, waarmee spelers die meerdere karakters hebben dingen als hun bank, transmogs en meer kunnen delen tussen karakters.

World of Warcraft: The War Within is nu te reserveren in de Battle.net winkel:

  • The War Within: Base Edition - € 49,99
    • Pre-order van World of Warcraft: The War Within
    • Toegang tot World of Warcraft: Dragonflight*
    • Verbeterde Level 70-karakterboost, waardoor spelers meteen kunnen beginnen aan de komende contentupdate voor Dragonflight, Guardians of the Dream.
    • 500 Trader’s Tender

  • The War Within: Heroic Edition - € 69,99
    • Alle onderdelen van de Base Edition
    • Algarian Stormrider mount en toegang tot speciale dynamisch vliegende racebanen
    • Upgradebare Stormrider kleding transmog set
    • 250 extra Trader's Tender, voor een totaal van 750

  • The War Within: Epic Edition - € 89,99
    • Alle onderdelen van de Base en Heroic Edition
    • Bètatoegang tot World of Warcraft: The War Within**
    • Early access, minimaal drie dagen voor de lancering van de uitbreiding***
    • Squally the Storm Hatchling huisdier
    • Sandbox Storm Gryphon speeltje
    • 250 extra Trader's Tender, voor een totaal van 1000
    • 30 dagen abonnement

Met deze onthullingen zijn natuurlijk ook een hoop promotiematerialen vrijgegeven. GameQuarter heeft deze voor jullie verzameld en in categorieën opgedeeld, zodat je makkelijk kan vinden wat je zoekt. Je vindt ze onder de volledige presentatievideo hieronder:

0 reacties op "Blizzard kondigt de volgende saga van World of Warcraft aan"