hotness 15
Sea of Thieves Cover
News

De bèta van Sea of Thieves zorgt voor wachtrijen

Microsoft heeft de juiste keus gemaakt

Gepost door

Er was een hele hoop ophef toen bleek dat Microsoft multiplatform zou gaan. Een storm in een glas water bleek al snel, want het waren slechts een handjevol titels die daadwerkelijk op andere consoles zouden verschijnen.

Één van die titels is Sea of Thieves, de piratensimulator van Rare die je wél in staat stelt het schip te verlaten, welke eind deze maand naar PlayStation komt. Voor zij die daar wel oren naar hadden, werden daarom ook direct pre-orders aangenomen, waarmee je een paar voordelen krijgt. Zo krijgen spelers hierdoor toegang tot de Dauntless Adventurer Sales en Title, evenals tien levels Renown in het twaalfde seizoen.

Voor dit nieuws is het relevante stuk echter toegang tot de bèta welke nu bezig is, maar waar niet iedereen daadwerkelijk mee aan de slag kan. De game blijkt namelijk zó populair, dat Rare zich noodgedwongen zag om een waarschuwing af te geven op social media, dat er niet enkel wachtrijen zijn om binnen te komen, maar dat deze door de grote belangstelling langer kunnen zijn dan je zou verwachten. Hopelijk heeft je smartphone dus een volle batterij om die tijd om te krijgen.

0 reacties op "De bèta van Sea of Thieves zorgt voor wachtrijen"