hotness 11
Songs of Silence
News

De Kickstarter-campagne voor Songs of Silence is begonnen

Investeerders zijn toch een beetje betrokken bij de ontwikkeling

Gepost door

De Duitse ontwikkelaar Chimera Entertainment heeft op 26 maart de Kickstarter-campagne geopend voor Songs of Silence. Dit levert de mensen die geïntereseerd zijn in de game de mogelijkheid om een beetje betrokken te raken bij de ontwikkeling van deze Fantasy 4X Strategy.

In de game Songs of Silence stuur je legers aan om vestingen en steden aan te vallen, terwijl je een ander leger laat jagen op een monster van legendarische proporties. Het centrale verhaal van de game leidt je door een wereld die verdeeld is tussen het ligt en de duisternis en daarmee bedreigd wordt door een nog niet benoemde vijand.

"We zijn verheugd om onze Kickstarter-campagne voor 'Songs of Silence' te lanceren om de spelervaring waar we ons hart in hebben gestoken verder te verbeteren en verfijnen. Met jullie steun willen we elk aspect van de game verbeteren, van het oppoetsen van de visuals tot het uitbreiden van de functies, om ervoor te zorgen dat 'Songs of Silence' een onvergetelijke reis voor spelers oplevert," aldus creatief directeur Alex Kehr.

"Deze campagne draait niet alleen om financiering, maar ook om het opbouwen van een community van gepassioneerde fans die onze visie voor meeslepende en boeiende gameplay delen. Jullie bijdrage helpt ons niet alleen om een beter en mooier spel te maken, maar stelt ons ook in staat om jullie, onze fans, actief te betrekken bij het ontwikkelingsproces."

"Songs of Silence herschildert het strategiegenre in prachtig technicolor. Songs of Silence is een prachtige 4X. Je kunt de saaie, grauwe middeleeuwse fantasie van veel andere strategiespellen vergeten en in plaats daarvan genieten van de overdaad en gewaagde penseelstreken die het team van Chimera Entertainment heeft gemaakt." - Dominic L, De zesde Axis.

Ben je nieuwsgierig? Ga dan naar Steam om daar de demo te downloaden.

0 reacties op "De Kickstarter-campagne voor Songs of Silence is begonnen"