hotness 0
Songs of Silence
News

Investeer deze maand nog om Songs of Silence ontwikkeld te krijgen

Later dit jaar komt hij in Early Access

Gepost door

Chimera Entertainment heeft aangekondigd dat vanaf 26 maart men kan investeren in Songs of Silence. Vanaf deze dag kun je via Kickstarter een bijdrage aan deze fantasy 4X strategy game leveren, zodat de game nog beter zal worden dan hij nu is.

De reden waarom een game zo laat in zijn ontwikkelproces nog Kickstarter nodig heeft, is om de laatste fase voor Early Access zo goed mogelijk te overbruggen. De ontwikkelaars beloven dan ook dat degene die investeren zoveel als mogelijk worden betrokken bij de ontwikkeling van deze game.

"We zijn ongelooflijk enthousiast om Songs of Silence tot leven te brengen en te delen met spelers over de hele wereld," aldus Alex Kehr, Creative Director van Songs of Silence.

"We geloven dat we een werkelijk unieke ervaring hebben gecreƫerd die de fundamenten van klassieke titels als Warlords en Heroes of Might and Magic gebruikt en deze tot iets geheel nieuws heeft ontwikkeld. Songs of Silence belooft een mijlpaal te worden in het strategiegenre."

Vorig jaar bracht Songs of Silence nogal wat opzien toen tijdens een Steam Next Fest er een demo werd uitgegeven. De 4X fantasy strategy game met een Art Nouveau-sausje zorgde voor veel enthousiaste reacties.

0 reacties op "Investeer deze maand nog om Songs of Silence ontwikkeld te krijgen"