hotness 0
News

Deze gamer mag zich de Belgische solo League of Legends-kampioen noemen

Gepost door

Zelfs al heb je nog nooit een match League of Legends gespeeld, dan nog zal je enkele dingen over het spel van Riot Games weten. Dat het een MOBA is bijvoorbeeld. Of dat je het in teamverband speelt.

Die tweede regel wordt gebroken in de Red Bull Solo Q, een wereldwijd toernooi waarin spelers het mano a mano tegen elkaar opnemen. Ruim zevenhonderd Belgische gamers schreven zich in en afgelopen weekend mochten de zestien beste spelers vechten voor de titel en een plekje op de wereldwijde finale. En aan het eind van de dag mocht Joren 'Jungle God' Horemans uit Sint-Gillis-Waas zich de winnaar noemen.

In de finale mocht onze kampioen het met zijn Lucian opnemen tegen RubenRulez en zijn Caitlyn; een strijd die in ronde vier beslecht werd door de agressieve speelstijl van Horemans. Toch was hij niet bepaald overtuigt dat hij hiermee zou winnen.

''Ik had echt niet verwacht dat ik ging winnen vandaag! Er waren een paar grote namen die meespeelden en in de qualifiers kreeg ik het al hard te verduren tegen Big Boss Poopy. Maar 1 tegen 1 is echt een volledig andere speelstijl. Ik ging voor de First Kill en heb alles gegeven. En dat heeft me uiteindelijk naar de top gebracht!'' - Joren 'Jungle God' Horemans

Wij willen Joren feliciteren met zijn overwinning en dank geven aan Wilhelm Westergren, die de foto's voor dit artikel heeft aangeleverd.

0 reacties op "Deze gamer mag zich de Belgische solo League of Legends-kampioen noemen"