hotness 19
Dragon Ball Sparking Zero 0
News

Future Gohan heeft maar één arm in Dragon Ball: Sparking! Zero

Future Gohan is eindelijk "intact"

Gepost door

Om gelijk met de deur in huis te vallen, in de anime verliest Future Gohan zijn linkerarm in de strijd tegen Android 17 en 18 terwijl hij Future Trunks beschermd.

Het komt misschien raar over om blij te zijn met dit nieuws, maar het is redelijk uniek dat Future Gohan in de videogames van Dragon Ball, zijn linkerarm mist want in alle games waar hij in voorkomt, heeft zijn character model gewoon allebei zijn armen (Dragon Ball Z: Kakarot is de enige uitzondering).

Dragon Ball Sparking Zero 1

Wel was het zo dat hij zijn linkerarm nooit bewoog in de games, waarmee erkend werd dat hij hem niet meer kon gebruiken. Waarschijnlijk werd hij met beide armen weergegeven, omdat personages die een amputatie hebben de leeftijdsclassificatie van een game kunnen verhogen, en aangezien de makers de Dragon Ball games aan een zo groot mogelijk publiek willen verkopen is het vrij logisch dat ze de leeftijdsclassificatie zo laag mogelijk willen houden.

Dragon Ball Sparking Zero 2

Maar door de laatste uitgave van V-Jump (een nieuws magazine dat zich richt op manga, anime en videogames gebaseerd op manga en anime) is het bekend geworden dat de makers met Dragon Ball: Sparking Zero dit keer tocht echt voor authenticiteit gaan en ze er dus voor kiezen om Future Gohan dit keer echt als een geamputeerd personage weer te geven.

Wanneer je met Future Gohan en de andere Z-Fighters kan spelen is nog niet bekend want de release datum is nog niet vrijgegeven. De game moet uiteindelijk uitkomen voor de PlayStation 5, de Xbox X|S en Steam

0 reacties op "Future Gohan heeft maar één arm in Dragon Ball: Sparking! Zero"