hotness 15
Pokémon Cover
News

Het trio Pokémon-shirts dat Qwertee vandaag heeft, is nogal ongebruikelijk

Starters they are not

Gepost door

Meestal wanneer ik weer mag schrijven over Pokémon designs op webwinkel Qwertee, is het dat een drietal variaties op één shirt de homepage prijken. Doorgaans zijn dit drie starters van één generatie, drie legendaries die samen een trio vormen of drie van de Eeveelutions. Die vlag gaat vandaag niet op.

Want hoewel de designs van vandaag wel van dezelfde artiest en serie zijn, hebben we Pokémon niets met elkaar te maken buiten het feit dat ze van de eerste generatie zijn. Of er moet een verband zijn tussen Mewtwo, Gengar en Cubone waar ondergetekende niet van op de hoogte is.

Allicht vraag je je af waarom we dit nieuws schrijven. Dit komt omdat Qwertee werkt met kleding in gelimiteerde oplages. Hun designs kunnen slechts twee dagen worden gekocht, hetgeen betekent dat je slechts 48 hebt om je slag te slaan als je niet naast de pot wil pissen. Daarom delen we designs die wij zelf bijzonder vinden.

Deze shirts zijn gisterenavond om elf uur live gegaan, dus als jij ze wil hebben, heb je nog veertig uur om naar de website te gaan.

Pokémon shirts

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Game Freak, Qwertee, Nintendo, Creatures inc of The Pokémon Company, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Het trio Pokémon-shirts dat Qwertee vandaag heeft, is nogal ongebruikelijk"