hotness 13
Headquarters: World War II Cover
News

Oorlog grijpt Europa: Headquarters: World War II is nu beschikbaar én afgeprijsd

Aan welke zijde vecht jij

Gepost door

Er is weinig in het leven wat erger is dan oorlog. Of het nou de invasie van Oekraïne is of de eindeloze strijd tussen Israël en Palestina, mensenlevens worden overhoop gegooid en veel onschuldige burgers laten het leven.

In Europa is het de Tweede Wereldoorlog die de grootste stempel heeft gezet op onze geschiedenis en welke we nooit mogen vergeten. Met hoeveel games dit onderwerp behandelen, hoeven we ons daar echter ook niet snel druk over te maken. Gisteren nog verscheen Headquarters: World War II, een turn-based strategy-titel waarin je aan beide kanten van dit conflict mag strijden, om te laten zien dat jij het inzicht en de besluitvaardigheid hebt om een veldslag, en uiteindelijk de oorlog, te winnen.

Headquarters: World War II is nu te koop op Steam en kost daar € 38,99, behalve gedurende de eerste week. Dan krijg je 10% korting, waardoor de prijs zakt naar € 35,09.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Slitherine Games, Valve of Starni Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Oorlog grijpt Europa: Headquarters: World War II is nu beschikbaar én afgeprijsd"