TimeSplitters 2

TimeSplitters 2
18/10/2002
Action, First-person shooter
ja
PlayStation 2, Xbox, GameCube

Ratings

Stem (1 stem)

91

Gelieve in te loggen om te stemmen.

TimeSplitters 2 is de logische sequel op het eerste deel uit de serie die vooral bij de wat oudere gamers bekend is. De singleplayer van de game heeft tien levels, waarin je de rol van een 'space marine' op je neemt. De nadruk ligt echter op de offline multiplayer. TimeSplitters 2 is namelijk in co-op te spelen.

In de Story Mode van het spel zul je met je hoofdpersonage in een tijdmachine stappen. Je zult hier zowel vechten in de 19e eeuwe als in de 25e eeuw. Dat houdt in dat je op het ene moment met lompe shotguns aan het knallen bent, terwijl je op andere momenten met futuristische plasmaguns bezig bent.

Naast de Story Mode in de game is er erg veel te beleven. Je kunt allerlei challenges behalen, je kunt een verschillende multiplayermodi spelen en je kunt je eigen levels maken. Daarnaast is er ook ontzettend veel te unlocken. Er zijn ontzettend veel verschillende personages, wapens, nieuwe challenges, levels enzovoort. TimeSplitters 2 is daarom misschien wel één van de sterkste first person shooters uit zijn generatie.

 

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste TimeSplitters 2 nieuwsberichten

14/11/2012 | 0 reacties
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner