hotness 0
News

Beelden lekken van nieuwe Silent Hill

Gepost door

De teleurstelling was groot toen bleek dat het conflict tussen Konami en Hideo Kojima er waarschijnlijk voor zou zorgen dat de Silent Hill waar P.T. een demo voor was nooit het levenslicht zou zien. Maar geruchten over andere games onder diens paraplu zijn sindsdien niet weg te denken.

Vandaag laaiden die geruchten weer op, dankzij een lek op Twitter. Een bekende lekker genaamd Aesthetic Gamer deelde beelden op het social media-platform die van een nieuwe Silent Hill zouden zijn. Of deze gebaseerd is op P.T., gemaakt wordt door Konami zelf of het gaat om de Bloober Team-titel uit geruchten is niet duidelijk, maar we hebben wel wat andere informatie gekregen. Zo zou een gezinsdrama centraal staan, hetgeen gevoed wordt door beelden waarin we een vrouw zien met teksten als ''I Hate Myself'', ''Fat Bitch'' en ''Pervert'', een Japanse tekst die het heeft over kinderen die uit huis worden geplaatst en een setting die sterk doet denken aan een angstaanjagende huiselijke setting.

Aesthetic Gamer laat weten dat het zijn best heeft gedaan om diens bronnen te verifiëren, maar dat er eens kans blijft dat dit nep is. Dat lijkt echter steeds onwaarschijnlijker te worden, daar Konami agressief alle beelden offline haalt middels copyright claims. En waar rook is, is doorgaans nu eenmaal ook vuur.

Belangrijk om tevens in het achterhoofd te houden, is dat de beelden twee jaar oud zijn. Het project kan in die tijd een hoop veranderd zijn.

0 reacties op "Beelden lekken van nieuwe Silent Hill"