hotness 0
News

Het is crisis in Rainbow Six: Extraction dankzij een nieuw event

Gepost door

Spillover, het eerste post-launch-evenement van Rainbow Six: Extraction, is vanaf nu en tot en met 10 maart te spelen. Het evenement introduceert een nieuwe uitdaging, een nieuwe manier van levelen en een nieuwe uitdaging voor ervaren spelers.

In het Crisis Event komen spelers oog in oog te staan met een nieuwe Protean, waaruit blijkt dat de vijand net zo snel (of zelfs sneller) evolueert dan aanvankelijk gevreesd. REACT heeft echter ook niet stilgezeten en heeft Dissolution Agent Canisters ontwikkeld om vijanden te lokken en doden, en heeft de hulp ingeroepen van Zofia, een operator die spelers allicht kennen uit Rainbow Six: Siege.

Met haar granaatwerper en survival skills is de achttiende operator van het spel een welkome toevoeging, die tevens een nieuwe manier van levelen introduceert. Elk van de operators heeft nu zijn eigen level, waardoor je focussen op een specifieke groep op de lange termijn voordelen oplevert zoals nieuwe containment-zones, operators, customization-items, nieuwe REACT-technologie, hogere moeilijkheidsgraden en meer.

Op de korte termijn volstaat inloggen in de game tijdens het event al. Dan krijg je immers een Auto-Turrent, een nieuw staaltje REACT-technologie om je te ondersteunen als je het water aan je lippen hebt.

0 reacties op "Het is crisis in Rainbow Six: Extraction dankzij een nieuw event"