hotness 0
News

Phoenixx kondigt uit het niets nieuwe fault aan, komt deze maand nog

Gepost door

Het vervolg op fault - milestone two: above mag dan wel al jaren op zich laten wachten, maar bij ontwikkelaar ALICE IN DISSONANCE hebben ze in de tussentijd zeker niet stilgezeten. Zo blijkt uit de aankondiging van een standalone prequel, die deze maand nog zal verschijnen.

LIGHTKRAVTE, zoals de subtitel luidt, speelt zich vijf jaar voor aanvang van fault - milestone one af en is bedoeld als een nieuw toegangspunt in de serie. Op deze manier kunnen spelers die nog niet bekend zijn met de fault-serie ook alvast warmlopen voor milestone two: below, die gepland staat voor dit jaar.

In LIGHTKRAVTE volgen we Khaji, een jongen wiens droom is om schilder te worden, maar wiens wereld op zijn kop wordt gezet als hij leert hoe klein zijn wereld eigenlijk was. In zijn avontuur kruist hij paden met karakters die we reeds kennen van de serie, zoals een jonge Ritona, voor ze een Royal Guardian werd.

''We stellen het geduld van onze fans om meer verhalen in de fault-serie te zien op prijs, maar we willen er zeker van zijn dat de spellen onze extreem hoge standaarden halen en de diepgaande, opwindende verhalen vertellen die ons fans verwachten,'' legt ALICE IN DISSONANCE Director Munisix uit. ''Als je nog geen fault game hebt gespeeld, is LIGHTKRAVTE het perfecte instappunt en we weten dat je van daaruit zal blijven hangen.''

LIGHTKRAVTE zal op 27 mei verschijnen voor $17.99 en een launch korting van 15% gedurende de eerste week.

0 reacties op "Phoenixx kondigt uit het niets nieuwe fault aan, komt deze maand nog"