hotness 0
News

Skybound Entertainment krijgt een flinke kapitaalinjectie

Gepost door

Skybound Entertainment, het moederbedrijf van Slime Rancher- en The Walking Dead-uitgever Skybound Games, heeft in een investeringsronde een flinke zak met duiten mogen ontvangen van Hiro Capital. Zo maakt het bedrijf bekend in een e-mail aan diens partners.

Hoeveel er geïnvesteerd wordt, houdt men achter gesloten deuren. Het enige wat men erover kwijt wil, is dat het bedrag substantieel is, hetgeen natuurlijk een hele subjectieve term is. ''We zijn blij dat Hiro bij de familie komt en om Ian aan boord te verwelkomen. Deze investering zal ons helpen met het versnellen van de evolutie van bestaande franchises, evenals het maken van nieuwe content voor ons fans wereldwijd,'' aldus Skybound CEO David Alpert.

Met Ian wordt verwezen naar Ian Livingstone, de medeoprichter van Hiro Capital, die in de raad van bestuur zal stappen. Natuurlijk wil hij dus van zich laten horen: ''Er is niets krachtigers dan verhaalvertelling en ik ben opgewonden dat Hiro heeft kunnen investeren in Skybound Entertainment, makers en curators in zeer aantrekkelijke omniversa. Als iemand die talloze zombies heeft gedood in tabletop games en videogames in de afgelopen jaren, heb ik het gevoel dat Robert [Kirkman, chairman van Skybound] en ik verwante zielen zijn.''

 

0 reacties op "Skybound Entertainment krijgt een flinke kapitaalinjectie"