hotness 0
News

Speleraantallen bereiken absoluut dieptepunt in Babylon's Fall

Gepost door

De ontvangst van live service Babylon's Fall was op zijn zachtst kil te noemen. Zoals ondergetekende al voorspelde in diens preview, had de game te weinig op de kous om te boeien, vooral in een markt die zo enorm oververzadigd is.

In de twee maanden sinds release, is het beetje interesse in de game steeds meer weggeëbd, waardoor spelersaantallen op Steam nog niet eens meer uit drie cijfers bestaan. Of, zoals op afgelopen woensdag, uit twee.

Volgens de data op Steam Charts, was om een uur 's nachts in onze regio slechts één speler de PC-versie van de titel aan het spelen. De gemiddeldes zijn sindsdien weer opgelopen tot enkele tientallen, met 77 spelers als het hoogtepunt. Desondanks is het tegelijkertijd verbazingwekkend als zorgwekkend dat een game van een grote uitgever als Square Enix zo snel dood aan het bloeden is.

Het bedrijf heeft aangegeven dat het niet van plan is de game op te geven en dat werk voor seizoen twee bijna is voltooid, terwijl al aan seizoen drie wordt gewerkt. Wij vragen ons echter oprecht af of dat nog wel zin heeft...

0 reacties op "Speleraantallen bereiken absoluut dieptepunt in Babylon's Fall"